Entra en servei un sistema de videovigilància a la zona esportiva i a l’Estadi Albert Gurt de Figueres

2019-03-20 16:00

L’Ajuntament de Figueres ha finalitzat els treballs d’instal·lació del sistema de videovigilància a tota la zona esportiva que cobreix els exteriors del Poliesportiu, la piscina descoberta i l’Estadi Albert Gurt.

Alguns d’aquests equipaments han patit actes de vandalisme, com és el cas de l’Estadi Albert Grut, on a part de les càmeres de seguretat, també s’hi ha previst la renovació de tot el tancament perimetral i el canvi de les torres d’il·luminació, aquesta última actuació es produirà en poques setmanes. La piscina descoberta també és un dels punts on s’hi havien detectat problemes durant l’estiu, especialment a la nit.

El projecte consta d’un total de 8 càmeres de videovigilància, que s’incorporen a les 30 càmeres a la via pública actualment existents a la la ciutat entre el Sector Oest, l'aparcament públic dels Fossos, la plaça de l'Escorxador, el carrer Nou o l'Avinguda Vilallonga entre d’altres. L’objectiu del projecte, amb una inversió de 17.700 euros, és millorar la seguretat d’aquests equipaments i evitar el vandalisme que patien alguns d’aquests espais.