Entrades amb descompte per a "Salvador Dalí Canta" a les taquilles del Jardí

2011-08-29 09:00

Des d'aquest dimarts es posen a la venda un nombre limitat d'entrades amb descompte per a l'espectacle "Salvador Dalí Canta" del Festival Acústica de Figueres. Les trobareu a les taquilles del Teatre El Jardí de 6 a 9 del vespre. Aquesta és una oferta limitada fins que s'exhaureixen i, si cal, també s'obriran les taquilles el dimecres i el dijous.

"Salvador Dalí Canta" és una producció pròpia del festival per commemorar el seu desè aniversari. Sobre les peces musicals de Pascal Comelade grans artistes d'estils força diversos cantaran i recitaran textos de Dalí. Els protagonistes són Amaral, Ana Torroja, Love of Lesbian, Estrella Morente, Gerard Quintana, Albert Pla, Dolo Beltrán, Kiko Veneno, Pau Riba, Martirio, Enric Casasses i la ballarina Sol Picó. A més Alice Cooper i Amanada Lear i participaran a través de vídeo amb uns recitats que han enregistrat especialment per al concert.

"Salvador Dalí Canta" es pot veure divendres i dissabte a la plaça Gala-Dalí en un auditori que aprofita l'ambientació surrealista de l'indret.