Entra en servei el nou aparcament amb 35 places al barri de la Creu de la Mà

2011-03-18 16:00

Aquest divendres entra en servei el nou aparcament públic al barri de la Creu de la Mà. Ubicat a la cruïlla dels carrers Torres i Bages i Borrassà, el nou aparcament disposa d’un total de 35 places -dues d’elles reservades a conductors amb minusvalia- distribuïdes en una superfície de poc més de 1.200 metres quadrats.

Amb les obres, que han anat a càrrec del Servei municipal de manteniment de via pública de l’Ajuntament, també s’ha realitzat una actuació a les voreres de la mateixa cruïlla per eliminar les barreres arquitectòniques.

“Aquesta obra és una satisfacció doble. Per un costat perquè oferim un nou espai públic d’aparcaments en una zona molt com el barri de la Creu de la Mà, i per l’altra costat perquè és un projecte redactat i executat pels serveis municipals”, explica el regidor Joaquim Felip, qui afegeix que “aquest matí alguns comerciants de la zona expressaven la seva satisfacció perquè aquest equipament el veuen com un encert”.

Augment places d’aparcament

Des de principi de mandat, l’Ajuntament ha creat noves places d’aparcament gratuït a diferents punts de la ciutat com per exemple al carrer Rec Arnau, a la plaça El·líptica, al Parc Sol o al sector Costa Brava. També s’han creat noves places de pagament amb la construcció de l’aparcament de l’Hospital, l’aparcament del Passeig Nou (actualment en obres) i els projectes per ampliar els existents a plaça Catalunya i a El Garrigal.