Enric Millo (PP) aposta per acabar amb les regularitzacions massives i aposta per a una immigració legal i ordenada

2011-11-10 17:00

El cap de llista gironí del Partit Popular al Congrés dels Diputats Josep Enric Millo, ha manifestat el posicionament del Partit Popular respecte la immigració i s’ha mostrat a favor d’una “immigració legal, ordenada i vinculada al treball”. També ha afegit que “els immigrants tenen drets, per suposat, però també obligacions”. 

El candidat popular s’ha referit també a la necessitat de millorar els mecanismes de control per poder acabar amb la immigració irregular, i en aquest sentit ha explicat que “és important ser més curós en el control d’entrada a les fronteres, així com demanar a tots els ajuntaments un major control de la legalitat  de les persones que s’empadronen”.

Millo ha destacat que el Partit Popular aposta per “acabar amb les regularitzacions massives, perquè només amb aquestes condicions es pot atendre com cal les necessitats d’integració de les persones immigrades que resideixen legalment a la nostra demarcació i al conjunt de l’Estat”, i ha afegit que “la saturació és incompatible amb la integració i la cohesió”. Pel candidat popular, “Catalunya ha de seguir sent una terra d’acollida i d’oportunitats per a tothom i la millor forma d’aconseguir-ho és que les persones immigrants s’integrin a  través de la ocupació”. 

Enric Millo ha fet aquestes declaracions a Figueres, on ha destacat que “l’Alt Empordà és la comarca de Girona amb un percentatge d’immigrants més elevat”. L’any 2010, aquest percentatge era d’un 27,99% sobre el total de la població, és a dir, gairebé 40.000 persones de les 140.000 censades a la comarca són immigrants.