Endesa instal·larà un segon transformador al Culubret per combatre els talls de llum

2022-08-16 14:00

Endesa ha entrat un projecte a l’àrea d’Urbanisme de l'Ajuntament de Figueres per tirar endavant la construcció d'un segon transformador al barri del Culubret per combatre els talls de llum. També el soterrament d'una part del cablejat elèctric. La companyia té previst començar les obres a la tardor perquè el transformador estigui en funcionament a l'hivern.  

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, valora molt positivament la notícia, "hem fet molta pressió durant aquests anys des de l'Ajuntament. Durant tres anys, hem treballat incansablement per aconseguir la solució que els veïns i veïnes del barri del Culubret es mereixen. Aquesta primera acció és un bon pas, però esperem altres mesures complementàries".

El vicealcalde de Figueres Pere Casellas ha defensat  que "la companyia elèctrica té un paper clau en la resolució d'aquesta problemàtica. Sobretot pel que fa a inversió en les instal·lacions. Al llarg d'aquests anys hem fet moltes intervencions per combatre el frau elèctric, però calia  per part d'Endesa un esforç en la millora de les instal·lacions. Estem contents que al final es materialitzi".