En una setmana el Festival del Circ ja ha venut més de 7.500 entrades

2014-10-27 11:00

Després de l’obertura dels canals de venda d’entrada al públic en general, coincidint amb la presentació de l’esdeveniment en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Figueres, el passat dilluns 20 d’octubre, les vendes d’entrades per a la quarta edició s’han enfilat fins a arribar a les 7.413 a data d’aquest comunicat, un 22,5% del total de l’aforament.

Durant les tres setmanes anteriors a la roda de premsa es va efectuar una prevenda exclusiva per a espectadors de les passades edicions, en què ja es van adquirir 2.783 entrades. La prevenda es va efectuar a través de correus electrònics als espectadors de les tres primeres edicions: un gest que va premiar la fidelitat a l’esdeveniment i s’ha traduït en una clara mostra d’adhesió al Festival que, ja abans d’arrencar la seva presentació pública, va veure ocupat una part del seu aforament.

Les compres posteriors a la roda de premsa i les reserves a les funcions escolars han fet superar avui les set mil localitats ocupades d’un aforament total de 32.896 butaques. Gràcies a l’ampliació de l’aforament que ofereix la Nova Gran Carpa, avui segueixen disponibles més de 20.000 localitats amb visibilitat total.

Amb més de 28.000 entrades venudes en l’anterior edició, el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres es va convertir en la seva tercera edició en l’esdeveniment amb major nombre d’entrades venudes el 2014 a la comarca de l’At Empordà i el segon festival d’arts escèniques més multitudinari de la província de Girona, després de Temporada Alta.