'En revolta' presenta les alternatives a la crisi el dissabte 14 a Figueres

2012-04-12 11:30

Aquest dissabte 14 d'abril se celebrarà a Figueres la segona trobada En Revolta. Aquestes jornades busquen afavorir la confluència de les persones que treballen en diferents moviments socials, associacions, ONGs, etcètera, al voltant de propostes concretes de canvi social. La participació en aquestes trobades es fa a títol estrictament individual i hi pot accedir qualsevol persona interessada. Les jornades es financen mitjançant una col.lecta entre les persones assistents. Si, com va succeir l'any passat, sobren diners, es farà novament un donatiu per a la compra de material didàctic a l'escola que deixa les seves instal.lacions que és la del Parc de les Aigües.

La jornada s'encetarà a les 10 del matí amb "La renda bàsica, què és i què pot significar en una situació de crisi", una xerrada de Daniel Raventós, economista i professor de la Universitat de Barcelona. A les 12 es farà una assemblea al gimnàs de l'escola on es podran debatre les propostes que s'hagin presentat.

A les 2 es farà un dinar al Mas Torrent on també s'han preparat diversos tallers des de les 4 de la tarda. També hi haurà una projecció i debat al gimnàs de l'escola, "La Batalla en Seattle" d'Stuart Townsend (15:00).

La jornada finalitzarà amb una xerrada informativa també al gimnàs de l'escola amb la presentació de la Cooperativa Integral Catalana.