Emporiom Yoga torna al jaciment d’Empúries el 17 de juny

2023-06-03 11:30

Emporiom, emprén la segona edició el proper 17 de juny al singular paratge del jaciment d’Empúries. El Festival de Ioga d'Emporiom és una celebració del Dia Internacional del Ioga i del solstici d'estiu, que es durà a terme al jaciment arqueològic grecoromà d'Empúries. Mitjançant aquesta iniciativa, es busca combinar la saviesa de les cultures ancestrals grecollatina i índia, portant la pràctica del ioga a aquest entorn energètic i excepcional, brindant una experiència màgica i enriquidora que uneix el cos, la ment i l’esperit.

Organitzat per Thaïs Botinas, historiadora de l’art amb una llarga trajectòria en gestió cultural i en producció de concerts i amant del
ioga des de fa més de vint anys, Emporiom fusiona les seves dues grans passions, el ioga i Empúries. 

Durant tot el dia, els assistents tindran l'oportunitat de participar en una àmplia varietat d'activitats dissenyades per promoure el ioga, el benestar, el coneixement, la natura, el respecte, la tolerància i l'harmonia. Serà una jornada complerta per celebrar la vida i connectar amb un mateix i l'entorn que ens envolta. A Emporiom es viuran moltes activitats i pràctiques de ioga, s’oferirà menjar i beure saludable, moments de pausa, de riure i un munt de sensacions on el cos, la ment i el cor es tornen un.

Per obtenir més informació: www.emporiomyogafestival.com