Empordaneses porta 'Mobilització' a Roses

2017-06-02 10:30

El dissabte 3 de juny a les 12 hores es presenta l'exposició col·lectiva i multidisciplinar "Mobilització" a la sala d'exposicions de Ca l'Anita de Roses en el marc del cicle Empordoneses 2017. L'acte comptarà amb la presència de Montse Mindan, alcaldessa de Roses;  Pilar Farrés, coordinadora d'Empordoneses; i l'historiador de l'art Enric Tubert, que farà la glosa de l'acte.

Durant la inauguració es durà a terme la performance Silenci si us plau, de Montse Seró. I la coreografia/treball en progrés “...i cada vegada més lluny” del grup d’adults de l’Escola de Nou Moviment i Dansa Contemporània i del Col.lectiu El Paller.

Cal recodar que com cada any, hi ha un fil conductor creatiu per a tots els participants, que en aquesta edició és: ‘Smartphones, 10 anys’; el qual com el seu títol indica, vol fer reflexionar sobre la presència dels anomenats  ‘telèfons intel·ligents’, els quals van fer la seva aparició l’any 2007; i que des de llavors són un aparell indispensable en les nostres vides. Ja sigui per les possibilitats que ofereixen, la dependència que generen, la post-veritat que creen, el control al qual ens sotmeten, o la simple i pura atracció per l’objecte.  

 

Lloc de cerca

200240775-8ef048fe9f/50000000.png