Empordàlia organitza 'Fes-te el Most'

2022-08-15 11:30

Els dissabtes de setembre, el celler Empordàlia organitza “Fes-te el Most”, l’activitat enoturística per a tota la família més important del celler, ja que permet, a tothom que ho desitgi, viure una verema tradicional, anar a les vinyes i veremar el raïm a mà. Es tracta d’una activitat anual, que la pandèmia va interrompre, així que enguany torna, amb més ganes que mai de dur-la a terme, per continuar fomentant la cultura del vi.

L’experiència permet viure, durant un dia, una verema, anar a les vinyes, tallar el raïm i posar-lo en caixes. Al tornar al celler, després de gaudir d’un esmorzar elaborat amb productes de la regió, tocarà aixafar el raïm amb els peus, premsar el most i, finalment, embotellar-lo.

Es tracta d’una activitat familiar, molt especial i divertida, que es realitza en grups d’un màxim de 50 persones per garantir la qualitat, i que permet a les famílies introduir-se en el món del vi.

La pujada a les vinyes es fa en el  Trenet de Roses, un vehicle original que fa rutes pel Cap de Creus i Roses, dissenyat per poder circular per camins de terra i que permet gaudir del paisatge empordanès.

"FES-TE EL MOST"

Dates: 3, 10, 17 i 24 de setembre.
Hora: 9.30h, el trenet arriba a les 10:00 i marxa molt puntual cap a la vinya.
Durada: 3.30h/4h aproximadament.
Lloc: Empordàlia Vilajuïga.
Preus: 25€ adult, 12€ menor i gratuït per menors de 8 anys
Reserves: comunicacio@empordalia.com
L'activitat inclou el trasllat a les vinyes amb trenet, l’esmorzar i un obsequi sorpresa.