Empordà Turisme organitza un concurs de fotografia sobre la tramuntana a través de les xarxes socials

2015-01-20 20:00

Empordà Turisme convoca el 2n concurs de fotografia a les xarxes socials "Tramuntana Empordà 2015" amb l'objectiu de mantenir la relació amb els seus seguidors i les experiències que aquests viuen a la comarca. S'hi poden presentar fotografies de paisatges altempordanesos, de persones i grups i d'activitats o detalls que es veuen afectats per aquest vent del nord que a la comarca ens acompanya tan sovint.

La fotografia guanyadora s'endurà una entrada doble en butaca plata per a l'estrena del 4t Festival Internacional del Circ, Ciutat de Figueres, el dijous 26 de febrer a les 20.30h.

Si voleu pujar una imatge des de Facebook només cal entrar a la pàgina oficial de Facebook d'Empordà Turisme, ser-ne seguidor, i penjar la foto amb els hashtags #empordaturisme #tramuntana.

Des del Twitter només cal fer un tweet amb un enllaç a la foto incloent  els hashtags #empordaturisme #tramuntana.

Des d'Instagram s'haurà de pujar al canal incloent els hashtags #empordaturisme #tramuntana.

Participar d’aquest concurs és ben fàcil: Només has de ser usuari de Twitter, Facebook o Instagram, i pujar una o més fotografies de la tramuntana a l’Alt Empordà. Les bases del concurs es poden descarregar de l'agenda del web www.empordaturisme.com. La Junta d'Empordà Turisme serà la que decideixi la fotografia guanyadora.