Empordà Turisme gestionarà les accions 'Instagram your city' a la comarca

2014-02-14 11:30

El Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, conjuntament amb els consells i les entitats de promoció turística de la demarcació, organitzen la segona edició de l'acció “Instagram your city”, després de l'èxit assolit a l'edició de l'any passat. En funció d'aquest acord, aquest any l'Associació Empordà Turisme gestionarà aquestes trobades a tots els municipis de l'Alt Empordà que hi estiguin interessats.

La “Instagram your city” és una trobada d'usuaris d'aquesta xarxa social que inclou un esmorzar per a tots els assistents i una visita guiada al municipi, durant la qual els participants fan fotografies dels diferents llocs que visiten i així comença la seva implicació amb el concurs. Una vegada publicades les imatges a Instagran, mitjançant el hashtag/etiqueta que s'ha establert, es trien les millors i es reconeix als guanyadors amb  els premis que han ofert els diferents establiments de la població on es troben.

A través d'aquesta acció es dóna suport al conjunt de municipis i comarques gironines amb els objectiu de promoció aquestes destinacions concretes i la de la Costa Brava-Pirineu de Girona a Internet i a les xarxes socials. També es vol aconseguir la visibilitat dels municipis organitzadors a les xarxes en línia, fomentar la creació de continguts dels diferents pobles per part dels usuaris i la seva compartició a les xarxes socials. També es fidelitzarà els seguidors en aquestes xarxes, augmentant el volum als perfils del Patronat de Turisme i dels municipis i comarques participants.