Empordà Turisme aprova un pressupost de 94.500 euros

2014-03-12 13:00

L'Associació Empordà Turisme ha celebrat la seva assemblea general, aquest dimarts, a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i ha aprovat el pressupost per aquest any, que puja a 94.524,07 euros, i el pla d'actuacions.

Aquest pla inclou, entre altres, les accions següents: assistència al Mercat del Ram de Vic (11 a 13 d'abril), fira de Toulouse (França), Mercat de mercats a Barcelona (del 18 al 20 d'octubre) i Lyon Village (França). A nivell de promoció, també es duran a terme nous concursos a través de les xarxes socials, els projectes Instagram City, Vulcano grup (gastronomia i cultura) i Grifone. En aquest últim cas es tracta de la iniciativa que desenvoluparà el el músic i esportista nòmada de Barcelona, Albert Sans, que farà un viatge pels Pirineus i que retransmetrà a través de les xarxes socials. El recorregut durarà quatre mesos i tots els internautes podran aportar llocs únics mitjançant la Guia 3404m.

En l'àmbit de formació es duran a terme un curs de noves tecnologies i un de creació i gestió de producte, complementat amb un workshop. Igualment, s'ha previst fer accions de formació en enoturisme o en parcs naturals per a les oficines de turisme de l'Empordà i l'accés als cursos formatius de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà, que ja s'estan realitzant.

A més, es potenciaran les visites als socis, s'impulsarà la cerca de nous associats, es millorarà la pàgina web, s'editarà nou material promocional i es reeditarà la guia Alpina. També es farà el seguiment del nou projecte de comercialització en línia de l'Agència Catalana de Turisme, a disposició gratuïta per agències de viatges i empreses privades, que busca comercialitzar tant paquets turístics com propostes d'un dia.