Els vins DO Empordà aconsegueixen 11 Medalles d'Or i 3 de Plata a la guia Gilbert & Gaillard

2016-04-28 20:00

La prestigiosa guia internacional Gilbert & Gaillard ha otorgat 11 Medalles d'Or i 3 de Plata a vins de la Denominació d'Origen Empordà. Les puntuacions s'han donat a conèixer durant un acte a la Fira Alimentària que s’ha celebrat aquests dies a Barcelona.

A destacar el resultat de Finca Garbet 2007, escollit millor vi de Catalunya per la prestigiosa publicació. Amb una nota de 98 punts sobre 100, Finca Garbet 2007 s’alça amb una Medalla d’Or Especial i es desmarca de la resta de vins tastats al número especial que la publicació dedica als vins de Catalunya a la seva edició de primavera. Dels més de 330 vins tastats, només 18 han aconseguit 95 punts o més.

Els bons resultats dels cellers empordanesos a la guia és un nou reconeixament a la qualitat dels vins de la DO Empordà. Aquesta és la relació de medalles concedides a vins de l'Empordà.

Medalles d'Or +90 Especial: Finca Garbet (Peralada)

Medalles d'Or + 90: VD'O 1,10, VD'O 5,10 i Gresa (Vinyes d'Olivardots), Puntiapart (LaVinyeta), Tocat de l'Ala (Roig Parals) i Somiadors (Torres).

Medalles d'Or: Finca Malaveïna i 5 finques (Peralada) i Heus Negre i Llavors (La Vinyeta)

Medalles de Plata: Heus Blanc (La Vinyeta), Toca de l'Ala (Roig Parals) Blanc de Gresa (Vinyes d'Olivardots)

La revista internacional de vins Gilbert & Gaillard és una de les revistes especialitzades més importants del món. El grup multimèdia Gilbert & Gaillard compta amb més de 25 anys de trajectòria com a editor de guies i revistes especialitzades en vi.