Els vídeos dels Wind Games al Túnel de Vent superen els 15 milions de reproduccions online

2016-01-26 12:30

Aquest cap de setmana el Túnel de Vent d'Empuriabrava ha marcat una fita històrica en el món de les competicions de vol indoor amb la introducció de la música dins de la disciplina coneguda com Freestyle, disputada en el marc de la 3a Competició Internacional d'indoor skydiving, Wind Games 2016.

Per primera vegada, i gràcies a la incorporació d'un sistema musical dissenyat especialment per a aquesta disciplina, el volador escoltava la mateixa música que el públic la qual cosa li permetia ballar dins del túnel, al ritme de la música i a més de 300 quilòmetres per hora. L'espectacularitat de la seva exhibició va fer mereixedor de la medalla d’Or d’aquesta categoria al competidor rus Leo Volkov.

A l'emoció i intensitat dels que gaudeixen el moment en directe se suma la sorprenent acollida a les xarxes socials. Les imatges de les rondes finals d'aquesta categoria sumen ja 15.000.000 de reproduccions. En els arxius es pot veure al guanyador d'aquesta nova disciplina competitiva de vol indoor, Leo Volkov, en la rutina que el va fer guanyador de la medalla d'Or i a la jove finalista, Maja Kuczynska, de 15 anys, disputant la final.

Les imatges van ser pujades a Facebook per dos espectadors, presents a les rondes finals dels WIND Games.

"L'emoció dels que vam veure l'espectacular coreografia de Volkov i Kuczynska ha estat transmesa al vídeo i els internautes estan gaudint l'actuació com vam fer els que vam tenir la sort de veure-les en directe. Estem feliços de que la nostra aposta per donar a conèixer noves modalitats de vol indoor hagi tingut aquesta acollida tan espectacular ", explica la directora del Túnel de Vent d'Empuriabrava, Aida Rico.

L’exhibició de la jove voladora polonesa, Maja Kuczynska, que als seus 15 anys va competir també en aquesta innovadora disciplina, fent un exercici molt estètic i de gran exigència física, suma ja més de 10.200.000 reproduccions i ha estat compartida per més de 46.000 usuaris de la xarxa, en poc més de dos dies.​

Per la seva banda, la dinàmica executada pel volador rus Leo Volkov, que li va comportar la medalla d'Or de Freestyle, suma 5,5 milions de reproduccions i ha estat compartida per més de 95.000 internautes.