Els treballadors d'una empresa del carrer Portugal de Figueres retenen un home que els robava gasoil dels camions

2023-03-24 11:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 21 de març en aquesta població un home, de 39 anys, com a presumpte autor de quatre delictes de trencament de condemna i un delicte de robatori amb força a interior d’empresa. 

A les onze de la nit, treballadors d’una empresa càrnica del carrer Portugal de Figueres van alertar que tenien un home retingut que els volia robar gasoil dels camions estacionats.

Quan els agents d’aquesta comissaria van arribar al lloc van constatar que el lladre havia saltat la tanca perimetral d’uns dos metres i s’havia dirigit fins un camió aparcat a l’exterior per forçar el dipòsit i sostreure’n el gasoil. En ser sorprès per un treballador el lladre el va agredir amb un cop de puny per intentar fugir, però va ser retingut per més empleats fins l’arribada dels policies.

L’home, de 39 anys, va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior d’empresa i per quatre delictes de trencament de condemna.

Concretament, els quatre delictes de trencament de condemna eren per haver-se apropat a menys de 50 i 100 metres de l’empresa i per saltar-se la prohibició d’apropament al polígon Recinte Firal. Les ordres judicials foren emeses per un jutjat de Figueres després de les reiterades detencions per part dels mossos en poc temps per sostreure gasoil.

En l’escorcoll se li va intervenir una llanterna, unes mànegues de color verd i dues garrafes de plàstic de 5 i 8 litres.

El detingut, que té més de 20 antecedents per fets similars, i que n’acumula 15 en menys de tres mesos, ja ha ingressat a presó.