Els 'temassus' de Cap d'Any a 17600 Ràdio

2020-12-27 09:00

L'emissora de ràdio musical per Internet, 17600 Ràdio, proposa una programació especial per a la Nit de Cap d'Any. Amb la pandèmia, l'entrada del 2021 no permet sortir de festa i, per això, es proposa una selecció musical “que pugui ser la banda sonora que soni a cada llar i que sigui el nexe d'unió entre colles i famílies”. Carles Pujol i Josep Serra, responsables de l'emissora, explique que “serà una nit de vídeo-trucades i la nostra intenció és que la música que pugui sonar de fons mentre la gent es felicita el nou any sigui la que hem seleccionat des de www.17600radio.com”.

D'aquesta manera, a l'hora de sopar, hi haurà les PCJ Sessions de Jordi Casademont i, després de les campanades de les 12, es punxaran “Els temassus de Cap d'Any”, una sessió col·laborativa de tots els dj's de La Sonora de Figueres amb una trentena de cançons imprescindibles per a donar la benvinguda al nou any amb molt bon rotllo.

Dj Nanes, Xavi Buixó, Adrià Giner, Dj Septi, Radar Beat, Tony Cox i Radio Cassette Night preparen aquesta selecció de “temassus” que s'allargarà fins a les 2 de la matinada i que tindrà continuïtat després amb “La Sonora confinada” fins que surti el sol amb les sessions que han preparat els diferents punxa-discos.