Els Tastets Surrealistes tornaran a Figueres des del 13 de juny i durant un mes

2019-03-13 15:30

L’Ajuntament de Figueres i Comerç Figueres associació treballen amb Damm per oferir una nova edició dels Tastets Surrealistes, que enguany arriba a la 7a edició com un esdeveniment absolutament consolidat a la ciutat de Figueres, i que compta amb la complicitat i la col·laboració de restaurants i comerços així com de la cervesera catalana Damm i de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Enguany la cita gastronòmica tindrà lloc del 13 de juny al 13 de juliol de 2019 amb activitats paral·leles,  la incorporació de nous restaurants per ampliar l’oferta i augmentar la qualitat d’aquesta proposta, la difusió més enllà de les comarques gironines, i la consolidació com a esdeveniment de referència de l’acte del tret de sortida dels Tastets Surrealistes que cada any se celebra a la plaça Gala-Salvador Dalí.

L'any 2018 hi van participar 19 restaurants i es van servir més de 6.000 menús. L’edició d’enguany dels Tastets Surrealistes mantindrà la fórmula d’èxit de les anteriors edicions amb plats d’inspiració daliniana maridats amb cervesa Inedit.