Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Figueres comencen a operar des de les noves dependències del carrer Sant Pau

2018-07-30 17:45

L'Ajuntament de Figueres ha posat en marxa aquest dilluns 30 de juliol les noves dependències dels Serveis Socials al carrer Sant Pau 39, que permetran oferir una millor atenció als usuaris amb un espai de 500 m2 de superfície. El trasllat a les noves dependències es farà en 2 fases i en la primera ja s'hi han establert 12 dels 24 treballadors.

En la nova seu, els diferents serveis es distribueixen al llarg de la primera planta de l'edifici, de manera que queden unificades en la seva major part les oficines d'atenció a les persones en un sol espai. Fins ara distribuïdes en diferents locals de la ciutat. 

Una de les millores més importants per a l’atenció al públic és la disposició d’espais separats per a l’atenció individualitzada dels usuaris, que permet també unes millors condicions de treball.

L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca que el trasllat de les dependències en aquest nou emplaçament permetrà disposar d’unes oficines de serveis en condicions, ja que les actuals eren obsoletes i no complien els requisits necessaris per poder atendre als usuaris en òptimes condicions. Felip recorda que així es finalitza un període de 10 anys des del 2009, en què es va detectar la mancança d'aquests serveis actualment situats al carrer Poeta Marquina. 

L’Ajuntament de Figueres va adquirir el nou local l’any 2015 i va iniciar els treballs d'adequació l'abril del 2016.