Els Premis Emprenedors 2014 es lliuraran el dia 23

2014-05-20 12:00

El divendres 23 de maig se celebrarà l'acte per proclamar els guanyadors de la sisena edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà. La cerimònia es durà a terme a l'Escola d'Hostaleria a partir de les dotze del migdia i, com a novetat, cal destacar que els trofeus que es donaran enguany han estat dissenyats pel col·lectiu Dizaina.

L'edició del Premis Emprenedors 2014 ha estat lloada pels seus organitzadors per, sobretot, “la qualitat dels projectes presentats”. Els impulsors del guardó (Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal de l'Alt Empordà, AJEG, Fòrum Imagina i Setmanari de l'Alt Empordà) afirmen que “es tracta d'iniciatives empresarials amb un potencial de creixement important i que estan emmarcades dins l'àmbit dels sectors emergents”.

A la categoria Emprenedors s'han presentat fins a vuit candidatures mentre que a la de Millor Idea de Negoci se n'han recollit quatre i a la de Línia Innovadora de Negoci dues. Durant l'acte també es farà entrega del Premi Jove Empresari que distingeix l'empresari empordanès menor de 42 anys que ja compti amb una trajectòria professional destacada.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, explica que “els Premis Emprenedors formen part dels eixos centrals de les iniciatives que duem a terme des de l'àrea de Promoció Econòmica: Empordà, emprenedoria, disseny i innovació”. 

Conferència de Genís Matabosch
Un altre dels protagonistes de la jornada serà el director del Festival Internacional de Circ de Figueres, Genís Matabosch, que ha estat l'emprenedor escollit per donar una conferència a tots els assistents a l'entrega de premis. 

Els organitzadors dels Premis Emprenedors Alt Empordà han preparat una cerimònia on el fil conductor seran una sèrie de vídeos que ha editat Tramuntana TV i que, per exemple, faran un repàs a la història del guardons i, al mateix temps, permetrà conèixer amb més detall als candidats que s'han presentat a l'edició 2014 del certamen.