Els Pets, Ptzeta i Scorpio actuaran per Fires a Figueres

2023-03-01 13:30

La programació musical de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres va agafant forma. Els Pets és un dels primers noms que s'han avançat de la programació del nou espai El Rampell, estrenat l'any passat al Parc de les Aigües.

El grup de Constantí, en actiu de forma ininterrompuda des de l'any 1985, va ser a Figueres per darrera vegada l'any 2021, a la plaça Catalunya en el marc de la programació de Les Nits d'Acústica. Estaan presentant el seu tretzè àlbum "1963", un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima.

La música urbana també tindrà un paper destacat a la festa figuerenca. La rapera canària Ptazeta i la catalana Scorpio també passaran per l'escenari del Rampell. 

Per a generacions més adultes, s'ha anunciat que Fórmula V, uns dels grans exponents del pop espanyol dels 60 i 70, actuaran a l'espai de plaça Catalunya. Una vetllada per a recordar èxits com "Cuéntame", "Eva María", "Vacaciones de verano" o "La fiesta de Blas". Si l'any passat Los Diablos van oferir un autèntic "guateque", ara serà el torn de Fórmula V.