Els pallassos Chapertons obren la programació de teatre infantil a Roses

2014-10-02 13:00

La companyia Chapertons serà l'encarregada d'obrir la programació de tardor del teatre infantil que Optimist organitza al Teatre Municipal de Roses el primer diumenge de cada mes. Amb el seu espectacle Volta de Roda, la companyia transportarà el públic infantil i adult d'una banda a l'altra del món. La funció tindrà lloc diumenge 5 d'octubre, a les 12 h. El preu de l'entrada és de 5 €.

En el fons d’un taller fosc, un munt de rodes i tres mecànics perduts en els seus somnis. Les rodes juguen, parlen i viatgen.  A Volta de roda, Chapertons, grans mags del riure ens transporten d’una banda a l’altra del món, amb un espectacle que passa com un llibre desplegable, entremaliat i juganer.

Com un bell àlbum de viatges, on es gesticula, balla i riu. Un somni que no et deixa indiferent. Els Chapertons són tres esplèndids pallassos sense més artifici que un desacostumat talent per al joc. Tres nens proletaris tancats amb una sola joguina: els pneumàtics. A l'escenari aquestes criaturers fràgils, fantàstiques, rebels i contestatàries que són els Chapertons inflaran, jugaran i rebentaran els grans i eterns mites de sempre.