Els Mossos sancionen dos conductors accidentats per conduir ebris

2022-07-29 14:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit Girona van detenir el 23 de juliol, a Port de la Selva, un jove de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Aquesta assistència va tenir lloc la matinada del 23 de juliol quan agents d’aquesta àrea van ser requerits pels vigilants del Port de la Selva perquè un noi i una noia s’havien accidentat amb la seva motocicleta.

Els mossos van verificar que els dos joves, que no portaven casc, havien caigut de forma reiterada al terra resultant cada cop il·lesos. Després de realitzar-li la prova de detecció d’alcohol al conductor, i donar una taxa final de 0.93 mg/l per aire expirat, va quedar detingut.

El jove, sense antecedents, va passar el 25 de juliol davant l’autoritat judicial competent de Figueres i li va decretar llibertat amb càrrecs.

El mateix dia 23 de juliol per la tarda els agents de trànsit van ser activats per adreçar-se fins un accident a la C-260, al terme municipal de Castelló d’Empúries, on un turisme, en comptes de vorejar la rotonda situada al punt quilomètric 35.6, va continuar recte i va quedar accidentat al mig de la mateixa.

L’únic ocupant del cotxe, un home de 46 anys, va resultar il·lès i va quedar denunciat per conduir un vehicle de motor amb símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques i amb una taxa de 1.21 mg/l., superior a 0.60 mg/l d'aire expirat, amb resultat d'accident de trànsit amb danys a la via i al vehicle implicat.