Els Mossos localitzen una plantació de marihuana en un hotel en desús de Darnius

2015-03-07 23:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 3 de març a Darnius una persona com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública. En concret van localitzar en un hotel en desús una plantació de marihuana. 

Una dotació policial, dins del seu patrullatge preventiu, va localitzar un edifici que tenia diverses finestres posteriors sense vidre i una porta oberta. Al seu interior van localitzar, distribuïdes en dues plantes, prop de 500 plantes de marihuana i més de 16 quilograms de cabdells, així com nombrosos estris pel seu cultiu, tals com balances, una màquina d’envasar, bidons de substàncies, testos, làmpades, transformadors elèctrics tancament de bosses.

Per aquest motiu, es va detenir al vigilant de la plantació, un home de 41 anys d’edat i de nacionalitat holandesa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Aquest detingut va passar el 4 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va ordenar l’ingrés a la presó.