Els Mossos localitzen 130 plantes de marihuana i detenen tres homes a Sant Miquel de Fluvià

2013-09-06 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van detenir aquest dimecres 4 de setembre a Sant Miquel de Fluvià, tres homes d’entre 21 i 67 anys, de nacionalitat espanyola i francesa i veïns de Sant Miquel de Fluvià, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La unitat d’investigació de la comissaria de Roses, va tenir coneixement d’una possible plantació de substàncies estupefaents en uns camps de la població de Sant Miquel de Fluvià.

Per aclarir les sospites, es va muntar un dispositiu de vigilància en el perímetre d’una finca. Els mossos van localitzar una planta de grans dimensions al costat d’un hort  i tres vivers.

A l’interior dels vivers es van trobar 130 plantes de diferents mides, 60 plantes de les quals eren adultes d’uns 3 metres d’alçada.

Dintre dels vivers hi havia un sistema de reg per subministrar aigua a les plantes i un matalàs on dormia un dels encarregats de vigilar la plantació. Juntament amb el vigilant hi havia quatre gossos per garantir la seguretat de les instal·lacions.

Atès que tot apuntava que es tractava d’una plantació de marihuana amb clara finalitat comercial, els agents van detenir el vigilant de la plantació i dues persones més que es trobaven a l’hort.

Els detingut, dels quals només un d’ells no té antecedents, va passar el dia 5 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.