Els Mossos imputen una dona per simular el robatori del seu vehicle després de patir un accident a Figueres

2014-02-04 18:30

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Empordà de Figueres van imputar el passat 19 de gener, una dona de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïna Figueres, com a presumpta autora d’un delicte de simulació de delicte.

Els fets es remunten al passat 16 de gener, quan pels volts de les deu de la nit, la Guàrdia Urbana de Figueres va intervenir en un accident de trànsit al casc urbà amb diversos vehicles implicats.

Al lloc dels fets la Guàrdia Urbana va trobar el paraxocs del vehicle que presumptament va causar l’accident i que va fugir sense esperar l’arribada de la policia.

Poc després, una patrulla dels mossos va localitzar estacionat al carrer Salut, un vehicle que presentava un cop frontal. El cotxe, que estava obert i sense cap ocupant al seu interior, no presentava cap forçament ni cap tipus de manipulació.

Tres dies després una dona es va presentar a la Comissaria de Figueres per denunciar la sostracció del seu cotxe. Per tramitar la denúncia l’acompanyava un familiar que testimoniava que havia vist el vehicle, presumptament sostret, circulant a gran velocitat per la carretera de Llers cap a Figueres amb tres o quatre individus dins.

La investigació dels mossos va concloure que la dona denunciava una infracció penal inexistent per ocultar la seva presumpta implicació en l’accident. Per aquest motiu va quedar imputada per un delicte de simulació de delicte.

A més, es va comprovar que el cotxe accidentat no disposava d’assegurança en vigor.

La dona imputada serà citada properament per l’autoritat judicial competent perquè declari sobre els fets.