Els Mossos i la Policia Local detenen un home per dos robatoris en habitatges de l'Escala

2020-05-27 08:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra juntament amb agents de la Policia Local de l’Escala van detenir el dia 25 de maig un home, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l’Escala, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força. 

Els agents van tenir coneixement que en un domicili del carrer Canigó de l’Escala hi podria haver una persona que hauria entrat dins d’un domicili a robar.
Agents dels mossos i de la policia local van arribar al lloc i van trobar dos patinets elèctrics recolzats a la façana de l’habitatge i van sentir sorolls a l’interior de la finca. Seguidament van entrar al jardí de la casa i van trobar una motxilla que contenia dos ordinadors portàtils, dos matxets, una palanca i els dos carregadors dels patinets elèctrics, tot a punt per emportar. 

En anar a la part del darrera, els policies van veure un home que estava forçant la persiana metàl·lica d’un altre habitatge i el van identificar. 

Mentre una patrulla identificava el sospitós, una altra patrulla va fer comprovacions a domicilis del mateix carrer, on van comprovar que una de les cases tenia la porta corredissa de la planta baixa forçada i l’interior del domicili estava regirat. 

Davant aquests fets, se li van imputar a l’home dos robatoris amb força, el qual en el moment de la detenció va oferir una gran resistència. 

El detingut, amb antecedents, passarà en les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.