Els Mossos enxampen in fraganti una parella que robava violentament en un bar de Figueres

2018-06-07 15:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 4 de juny, a Figueres, dues persones de 38 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat, com a presumptes autors d’un robatori amb violència.

Els fets va succeir cap a les dues del migdia del mateix 4 de juny quan ens van alertar que havien vist dues persones que la setmana anterior havien sostret violentament la recaptació d’un bar del carrer Ramón Reig de Figueres. Els agents, en arribar, van veure com un home agredia a un treballador del mateix bar mentre una dona, amb un pal d’escombra, també es dirigia a colpejar-lo.

Els mossos van entrar a l’establiment i, després d’impedir més agressions, van detenir les dues persones. Els agents van comprovar que els dos detinguts eren els mateixos que la setmana anterior havien robat al mateix comerç. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 5 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Lloc de cerca