Els Mossos detenen una dona que robava en un domicili de l’Escala i que va ser retinguda pel propietari

2017-06-28 11:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Escala, juntament amb agents de la Policia Local de l’Escala, van detenir el 26 de juny una dona de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Figueres, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Pels volts de les quatre de la tarda una patrulla mixta formada per aquests dos cossos policials va ser requerida per tal d’adreçar-se al carrer Tarragona, atès que en una casa s’hi estaria perpetrant un robatori. L’alerta la va donar el propietari que en entrar al domicili va escoltar uns sorolls i va enxampar una dona regirant una estança de la casa.

Quan la patrulla va arribar al lloc va contactar amb l’esmentat propietari, que tenia retinguda la persona que estava robant. La dona havia regirat dues habitacions i havia preparat diversos objectes que volia sostreure. Va quedar detinguda per la seva presumpta relació amb el robatori. Tot apunta que la detinguda anava acompanyada d’un segon lladre, per aquest motiu hi ha una investigació oberta per localitzar-lo.

La detinguda, a qui li consten antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.