Els Mossos detenen un home per un furt al descuit en una àrea de servei a l'AP-7 a la Jonquera

2021-09-06 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el passat 1 de setembre un home de 37 anys, de nacionalitat kosovar i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de furt interior de vehicle.

Els fets es van produir a principis de juliol quan els mossos van tenir coneixement, per una denúncia a la Policia Local de Calafell, d’un furt al descuit a l’àrea de servei de la Jonquera Sud.

La víctima va parar el seu vehicle per descansar quan se li va apropar un home que li va senyalar la roda del vehicle. En el mateix moment, un altre home li va sostreure la bossa de mà i una motxilla de l’interior del vehicle.

Gràcies a la descripció del vehicle que va facilitar la víctima, la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) va esbrinar quin vehicle utilitzaven els lladres i les seves identitats.

El dia 1 de setembre els mossos de trànsit, que es trobaven realitzant tasques de control per infraccions a l’AP-7 al seu pas per Campmany, van tenir coneixement, gràcies a la col·laboració ciutadana, d’un turisme que circulava de manera sospitosa.

Poc després, la patrulla va localitzar el vehicle descrit i el va aturar al seu pas per Campmany. Els agents van identificar els dos ocupants i van comprovar que un d’ells tenia una ordre de detenció policial pel furt a l’interior de vehicle de principis de juliol.

De l’altre ocupant es va fer càrrec el Cos Nacional de Policia per comprovar la seva situació administrativa dins el territori.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 2 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.