Els Mossos detenen un home per robatoris als carrers Pujades i Pere III i a la plaça Josep Tarradellas de Figueres

2019-11-14 18:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir, el dia 6 de novembre, en aquesta població, un home de 40 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres com a presumpte autor de dos robatoris amb força a interior de domicili i un robatori amb força a interior d’establiment.

Els mossos d’esquadra d’aquesta comissaria van tenir coneixement que els dies 28 d’octubre i 6 de novembre s’havien produït dos robatoris amb força dins dos domicilis de la ciutat de Figueres mentre els seus propietaris dormien, concretament al carrer Pujades i al carrer Pere III.

En ambdós casos el lladre havia accedit amb el mateix modus operandi, escalava la façana principal d’un primer pis fins al balcó i entrava obrint una porta corredora. Dels pisos va sostreure objectes personals tals com bosses de mà, diners, joies, carteres i ordinadors portàtils.

Tanmateix la matinada del passat 4 de novembre es va produir un robatori dins un comerç de la plaça Josep Tarradellas. El lladre va accedir al local trencant el vidre amb un martell i va sostreure el calaix de la caixa registradora amb més de 500 euros al seu interior.

El passat 6 de novembre la Unitat d’Investigació de Figueres va culminar la investigació d’aquests tres robatoris amb la detenció del presumpte autor.

En el moment de la detenció se li va localitzar una llanterna, una navalla, un tornavís, i un joier amb joies al seu interior. Tots els objectes van ser retornats a la legítima propietària del domicili violentat la mateixa matinada.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 8 de novembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar el seu ingrés a presó.