Els Mossos detenen un home per entrar a robar en un taller mecànic de Figueres el passat mes d'octubre

2019-02-13 14:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres – Alt Empordà, van detenir, el dia 8 de febrer, a la població de Boadella i les Escaules, un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets es remunten a principis del mes d’octubre de l’any passat, quan el propietari d’un taller mecànic de la població de Figueres va denunciar, davant els mossos d’aquesta comissaria, que la matinada del 8 al 9 d’octubre va ser objecte d’un robatori al seu negoci.

En aquest robatori els lladres van entrar forçant una finestra del local, i un cop dins, van sostreure diverses eines especials, diferents ordinadors portàtils i de diagnosi i moltes llaunes d’oli.

Agents de la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria va determinar l’autoria d’un dels responsables del robatori i el van detenir el passat divendres 8 de febrer. La investigació resta oberta i no es descarten més detencions.

El detingut, a qui li consten antecedents per fets similars, va passar el dia 9 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.