Els Mossos detenen un home per cinc robatoris en domicilis de la plaça del Gra de Figueres

2013-08-03 09:30

Segons han informat avui dissabte agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 28 de juliol un veí de Figueres, de 20 anys i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força a l’interior de domicili.

El matí del dia 14 de juliol, els mossos van rebre l’avís que havien entrat a robar en un domicili de la plaça del Gra de Figueres. En arribar una patrulla va comprovar que en total hi havien cinc domicilis saquejats a la mateixa illa de cases. Els lladres havien aprofitat la proximitat dels edificis per saltar d’un habitatge a l’altre i sostraure petits objectes de valor, fàcilment transportables.

Tot apunta que els autors havien fugit de manera precipitada al sonar l’alarma d’uns dels habitatges, ja que havien deixat els objectes més pesants que tenien preparats per endur-se. Arran d’aquests fets els mossos van obrir una investigació que va permetre identificar un dels presumptes autors dels robatoris. L’home va ser localitzat i detingut el 28 de juliol a Figueres.

La investigació continua oberta i centrada en la localització de les altres persones que acompanyaven el detingut. El detingut, amb antecedents, va passar el 28 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.