Els Mossos detenen un home per 4 robatoris amb força a establiments de Figueres

2013-12-03 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 23 de novembre a la mateixa població, un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb força, quatre d’ells a l’interior d’establiment i un a l’interior de vehicle, i dos delictes contra la seguretat en el trànsit per conduir temeràriament i sense haver obtingut mai el permís.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta a finals de l’any passat arran  la comissió de quatre robatoris amb força a l’interior d’establiments de la població de Figueres.

El primer robatori es remunta al passat 20 de desembre de l’any passat en un equipament municipal del barri de Bon Pastor. Un desconegut va accedir a l’interior de les instal·lacions i va sostreure dos ordinadors.

El segon robatori es va produir el 15 de març d’enguany a l’interior d’una perruqueria on, després de desmuntar part de la porta d’accés, va sostreure diners.

Dos mesos després, es van produir dos robatoris més a l’interior d’un restaurant i en una fleca, d’on va sostreure butlletes de loteria i diners.

La investigació va concloure el passat 23 de novembre amb la detenció d’un veí de Figueres com a presumpte autor dels fets.

Al detingut també se l’imputa dos delictes contra la seguretat en el trànsit comesos la matinada del passat 13 de maig, al conduir temeràriament pel centre de la població de Figueres i sense disposar la llicencia de conduir.

Finalment, també se’l relaciona amb un robatori amb força a l’interior de vehicle comès el 10 d’agost a Figueres. Després de trencar el vidre del turisme, va sostreure un radio cassete/CD.

El detingut, amb múltiples antecedents, va passar el dia 24 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el qual en va decretar el seu ingrés a presó.