Els Mossos detenen un home del Maresme per sostracció cable elèctric a Colera

2014-09-18 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria Figueres van detenir el dia 11 de setembre a Colera, un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tordera (Maresme), com a presumpte autor d’un delicte de danys i una falta de furt.

A quarts de vuit del vespre del mateix dia, els mossos van tenir coneixement d’una possible sostracció de cable elèctric dels fanals de llum de la urbanització de la Jenta de la localitat de Colera.

Un cop els mossos van arribar al lloc, gràcies a la col·laboració ciutadana, van saber la descripció de la persona que havia robat el cablejat i on es podria trobar.

Després d’una recerca per la zona, la patrulla va localitzar un individu equipat amb una motxilla que contenia estris susceptibles de ser emprats per tallar cable elèctric (alicates, tisores, navalles...). L’home es trobava amagat en un petit turó adjacent a les vies del tren, sostraient cable elèctric dels fanals de la llum, dels quals té la titularitat l’Ajuntament de Colera.

Els agents van detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte de danys i una falta de furt.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 12 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.