Els Mossos detenen un camioner a l'AP-7 a l'Alt Empordà per utilitzar targetes de crèdit falsificades

2020-06-09 18:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el passat 5 de juny un home, de 52 anys, de nacionalitat sèrbia i amb domicili a Novi Sad, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació i ús de targetes de crèdit i dèbit. 

Els fets van succeir el mateix dia, pels volts de les sis de la tarda, durant un control de transports que s’havia muntat a la autopista AP-7, a l’altura del punt quilomètric 11, dins del terme municipal de Capmany. 

Durant l’operatiu es va aturar un camió, amb matrícula eslovena, per tal de fer totes les comprovacions. Quan els mossos van inspeccionar el tacògraf digital del vehicle per controlar el temps de conducció i descans obligatoris, van observar que hi havia amagada una targeta de fidelitat, però que en realitat no contenia punts, sinó dades bancàries. 

Tot seguit, van localitzar dues targetes més de les mateixes característiques, però també destinades a fer pagaments. Davant les evidències, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de falsificació i tinença de targetes de crèdit i dèbit. 

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 6 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat.