Els Mossos detenen un atracador reincident de benzineres

2011-04-20 18:00

Els mossos d’esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 14 d’abril un home com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a dues benzineres. El detingut és Tayeb S., de 30 anys, veí de Figueres (Alt Empordà).

Els mossos d’esquadra van tenir coneixement que, cap a dos quarts de nou del vespre, un home hauria atracat una benzinera de la localitat de Saus-Camallera. Una persona hauria ensenyat un ganivet de grans dimensions mentre demanava els diners, però no s’hauria pogut endur res i hauria fugit conduint un vehicle negre i petit. 

Els mossos van saber, mentrestant, que un home de les mateixes característiques i amb el mateix modus operandi que el possible autor dels anteriors fets, havia acabat d’atracar una altra benzinera, en aquest cas a Sarrià de Ter (Gironès).

Els agents van muntar un dispositiu per tal de localitzar el vehicle i, gràcies a la bona coordinació dels mossos, a dos quarts de deu del vespre, les unitats d’investigació i de seguretat ciutadana de Figueres van localitzar el turisme sospitós circulant per la N-II.

En aturar el vehicle van identificar el seu conductor, que coincidia plenament amb la descripció facilitada i, a l’interior del cotxe, van trobar un ganivet de grans dimensions, i per això van detenir Tayeb S.

Es dona la circumstància que els agents ja van detenir Tayeb S. el passat dia 14 de març acusat de dos robatoris amb intimidació a dues benzineres més. El primer fet hauria passat el 24 de desembre de 2010 en una benzinera de Cabanelles i el segon fet hauria ocorregut el 5 de febrer a l’Escala.

Tayeb S., amb antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó el dia 15 d’abril.