Els Mossos detenen tres persones per tres robatoris amb força a l'interior de domicilis de Vilafant

2013-10-12 20:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el 8 d’octubre a Vilafant, dos homes de 21 i 29 anys i una dona de 25 anys, de nacionalitat francesa, marroquina i espanyola, veïns de Lladó i Figueres, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a l’interior de domicili.

Pels volts de les dues de la tarda del 8 d’octubre, els mossos van tenir coneixement d’un robatori en un edifici a la població de Vilafant. Es tractava d’un bloc de pisos actualment deshabitat.

En arribar al lloc, els agents van trobar l’accés a l’edifici esbotzat i tres finestres de pisos forçades. També van localitzar, en un dels replans de l’escala, diferents objectes metàl·lics que havien preparat per endur-se i restes de sang al terra.

Després de diverses indagacions, els policies va saber que els autors eren dos home i una dona, els quals havien fugit amb un vehicle.

Els mossos van fer una recerca per la zona i van localitzar els tres fugitius. Un tenia un tall al braç i el van detenir quan intentava sortir corrents. L’altre va ser localitzat amagat sota un vehicle i, la dona intentava passar desapercebuda asseguda a l’interior del turisme que portaven.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van passar el dia 9 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.