Els Mossos detenen tres persones per robar material d’un edifici en construcció a Figueres

2012-01-15 10:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà) van detenir el passat divendres, Manuel FC, de 46 anys, Juan SP, de 30 anys, tots dos veïns de Figueres, i Jose Antonio FF, de 25 anys, i veí de Gavà, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar la matinada de divendres quan una patrulla de paisà va detectar un camió de petit tonatge en un carrer de la població de Figueres, just davant d’un edifici en construcció.

Els agents van observar unes persones que sortien d’aquest edifici i començaven a carregar un marc d’alumini de grans dimensions en aquest vehicle. També van veure que una d’elles portava un pic a les mans.

Immediatament, els mossos els van identificar, mentre comprovaven que el pany de la porta principal de l’edifici estava trencat per forçament. També van constatar que dins el vehicle, els lladres hi acabaven de carregar tres marcs de porta balconera i un marc d’alumini de porta normal. Davant els evidents indicis es va detenir aquestes tres persones com presumptes autores d’un delicte de robatori amb força. 

Posteriorment, els agents van comprovar que tres pisos de l’edifici de nova construcció haurien estat danyats.

Els detinguts, tots amb nombrosos antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el 13 de gener, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.