Els Mossos detenen tres homes per robar en cinc habitatges de Llançà

2012-11-03 11:30

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 30 d’octubre, Mamadou B, de 20 anys, Adama D, de 22 anys, ambdós de nacionalitat senegalesa i Bubacarr B, de 22 anys, de nacionalitat gambiana, tots tres veïns de Figueres, com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força a l’interior de domicili.

Els mossos van saber que entre els dies 22 i 23 d’octubre havien robat a l’interior de cinc habitatges de segona residència a la població de Llançà. Els agents van constatar que en tots els casos havien accedit als domicilis després de forçar alguna de les portes o finestres. Una vegada dins dels habitatges, els lladres van robar tot tipus d’objectes de valor que poguessin transportar fàcilment com electrodomèstics o aparells electrònics. Arran de la investigació els mossos van confirmar que els cinc robatoris havien estat perpetrats durant la mateixa nit, concretament la matinada del 22 al 23 d’octubre. Després d’analitzar tots els indicis els investigadors van recopilar informació que va permetre identificar als possibles lladres.

El 30 d’octubre els mossos van localitzar els presumptes autors dels fets quan circulaven en un vehicle. Dins del cotxe es van trobar objectes que constaven com a sostrets a Llançà. Els tres ocupants del vehicle van quedar detinguts com a presumptes autors dels robatoris. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 31 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.