Els Mossos detenen quatre persones per robar en un apartament de Santa Margarida

2013-05-22 13:30

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 19 de maig a Roses tres homes de nacionalitat marroquina, d’edats compreses entre el 22 i 24 anys, veïns de Castelló d’Empúries i Roses, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili. També es va detenir un quart home, de la mateixa nacionalitat, com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment. 

Cap a les vuit del matí del mateix dia 19, els mossos van saber que s’havia perpetrat un robatori amb força en un apartament de Santa Margarita de Roses. Els agents van comprovar que el domicili violentat presentava el pany fracturat i a l’interior estava tot regirat. Alguns indicis apuntaven que els autors del robatori s’haurien amagat en un domicili del mateix edifici. Després de diverses comprovacions es va localitzar l’esmentat domicili i es van detenir dos homes que sortien de dins. Els mossos van realitzar una vigilància i al cap d’una estona van detenir al tercer implicat en el robatori. També van detenir el propietari del domicili per haver amagat als presumptes autors del robatori. 

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.