Els Mossos detenen quatre persones per 9 robatoris a domicilis i establiments d’Empuriabrava

2011-06-30 13:00

Segons s'ha informat avui dijous, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el dia 22 de juny Azeddine G, de 20 anys d’edat, veí de Castelló d’Empúries, com a presumpte autor de set delictes de robatori amb força. Els agents de la Unitat d’Investigació de Roses van saber que el dia 11 de maig s’havia comés un robatori en un domicili de la població d’Empuriabrava. Després d’investigar els fets, el passat 10 de juny van localitzar i detenir Azeddine G i Mohcen ES com a presumptes autors del robatori.

Arran d’aquesta detenció, els agents van iniciar una investigació per poder resoldre alguns robatoris que s’estaven produint a la zona. Aquesta investigació va confirmar que Azeddine G també era l’autor dels robatoris en dos bars d’Empuriabrava, els mesos d’agost de 2009 i abril de 2011, i cinc robatoris a l’interior de domicilis de la mateixa població, un d’ells l’any 2007 i els altres quatre el 2011. La investigació no es dóna per tancada ja que sospiten que en almenys en dos dels robatoris anava acompanyat d’altres persones.

L’endemà, dia 23 de juny, els agents de la comissaria de Roses van detenir tres homes: Ayoub C, de 19 anys, Daniel de la CE, de 30 anys i Galin AV, de 21 anys, tots ells veïns de Castelló d’Empúries, com a presumptes autors de dos robatoris amb força i un altre en grau de temptativa. Al voltant de les 5:30 de la matinada, un agent de la Unitat d’Investigació de Roses va observar un individu que intentava manipular la porta d’accés d’un establiment d’Empuriabrava. Quan l’home es va adonar de la presència policial va pujar en un vehicle ocupat per dos homes més i tots tres van fugir del lloc. El policia va seguir-los, va demanar recolzament i els van interceptar. Quan els policies van escorcollar el vehicle van trobar-hi molt material de dubtosa procedència: un tambor infantil, un marc digital, dues caixes de cabdals, uns prismàtics, jocs infantils, un televisor, un dvd, ampolles de licor, etc. Acte seguit, els mossos van iniciar les indagacions pertinents que els van portar a saber que aquells objectes provenien de dos robatoris amb força al bar d’un càmping i d’una fira infantil de la mateixa població d’Empuriabrava. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar l’ingrés a presó de Azeddine G.