Els Mossos detenen en un tren a Girona un home que havia robat en un domicili de Llançà

2020-09-01 13:15

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra, juntament amb efectius de la Policia Municipal de Girona, van detenir el dia 28 d’agost un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un robatori amb força. 

Els fets va succeir el vespre del mateix dia 28 d’agost en un pis del carrer Setcases de Llançà, on una jove va sorprendre un lladre a l’interior del seu domicili. Ràpidament va alertar els serveis d’emergència, però el lladre va aconseguir fugir. Els agents van comprovar que, abans de marxar corrents, havia agafat diversos objectes de l’interior del domicili. 

Hores més tard es va rebre un avís per un viatger agressiu a l’interior d’un tren aturat a l’estació de Girona. Juntament amb efectius de la Policia Municipal de Girona es va identificar l’home i se li van trobar objectes que s’havien denunciat com a sostrets en el robatori de Llançà. Per aquest motiu, se’l va detenir com a presumpte autor del robatori amb força. 

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 29 d’agost a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.