Els Mossos detenen dos homes que van entrar a robar en una casa de Lladó

2012-01-26 21:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 22 de gener Ismail S, de 27 anys, veí de Lladó, i Anas  K, de 24 anys, amb domicili desconegut, ambdós de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un domicili de Lladó.

Durant la nit del 21 de gener els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que s’havia entrat a robar en una casa de la població de Lladó, mentre els propietaris hi dormien a l’interior. Els lladres van trencar un vidre de la cuina i van accedir dins del domicili, on van robar la bossa de mà de la propietària de l’habitatge. Del seu interior els lladres van sostreure-hi diners, documentació i les claus d’un vehicle estacionat en la mateixa propietat, amb el que van fugir moments després.

A partir d’aquest moment, els mossos van alertar a totes les patrulles per tal de localitzar els lladres i el vehicle sostret de la casa. Al votant de les quatre de la tarda del dia 22 una patrulla que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana a Figueres va localitzar el turisme que havia estat sostret a Lladó, mentre circulava per la carretera de Roses en direcció a Figueres. Els agents el van interceptar amb dos ocupants a dins.

Una vegada aturat el cotxe, la persona que ocupava la posició del copilot  va abandonar el vehicle i va començar a córrer cap a un altre vehicle amb la clara intenció de fugir. Els agents van aconseguir aturar-lo i identificar-lo posteriorment, juntament amb el conductor. Tots dos homes van ser finalment detinguts com a presumptes autors del robatori amb força perpetrat a l’interior de la casa de Lladó la nit anterior, i d’un robatori i furt d’ús de vehicle.

Els detinguts que tenen antecedents van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar l’ingrés a presó de Ismail S.