Els Mossos detenen a Vilafant un home amb 23 quilos de haixix al cotxe

2014-06-25 10:30

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir a Vilafant el dia 18 de juny, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Jonquera, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Cap a quarts de nou del vespre del dia 18 de juny, els mossos van saber que, possiblement, hi havia una baralla en un carrer de la població de Vilafant. Una dotació policial de paisà es va adreçar al lloc però no va localitzar cap baralla, només un home que caminava amb actitud vigilant i molt nerviosa.

Els agents van identificar l’home que es va mostrar en tot moment molt evasiu a totes les preguntes que li formulaven els agents. A prop del lloc es trobava el vehicle que portava l’identificat i els agents van demanar a l’home veure l’interior del seu portamaletes davant la sospita que pogués portar algun objecte il·legal a l’interior.

Els agents van localitzar dins del vehicle, dues caixes de cartró amb diferents paquets d’haixix. Concretament, es van trobar 23.5 quilograms d’haixix distribuïts en 44 paquets de la substància premsada. Segons l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents (OCNE) el preu d’aquest comís en el mercat seria de més de 35.000 euros. La policia va detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents, va passar el 20 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.