Els Mossos detenen a Llers un home que transportava més de 6 quilograms de marihuana

2018-10-10 19:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Borrassà, van detenir ahir dimarts dia 9, un home de 33 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a Sant Llorenç de Cerdans (Vallespir), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets  van succeir cap a dos quarts de sis de la tarda del mateix dia 9, al punt quilomètric 0,1 de la carretera GIP-5107, dins el terme municipal de Llers, on els mossos estaven fent un control de trànsit.

En aturar el vehicle els agents van notar una forta olor de marihuana que sortia de dins del cotxe. Després d’identificar el seu conductor, li van demanar que obrís el maleter i a dins hi van trobar una gran bossa de plàstic. Al seu interior hi havia 24 bosses de plàstic més petites plenes de marihuana.

En fer el pesatge, els mossos van veure que en total l’home traginava 6,190 quilograms de marihuana. Per aquest motiu, se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual la deixat en llibertat amb càrrecs.