Els Mossos detenen a Figueres tres joves per un robatori violent a l'interior d'un domicili amb intent d'agressió sexual

2020-05-18 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous 14 de maig tres homes, de 18, 20 i 22 anys, tots ells de nacionalitat marroquina i veïns de Figueres, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. A més, al detingut de 20 anys també se l’acusa d’un delicte contra la llibertat sexual.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada el passat 12 de maig després de produir-se un robatori amb violència en un domicili situat al carrer Concòrdia de Figueres.

Quan la propietària del domicili, una dona d'edat avançada, i la seva cuidadora dormien van entrar al domicili uns homes que, després d'intimidar la treballadora amb una navalla i un arma de foc, van regirar el domicili i van sostreure uns 1.500 euros en efectiu i dos telèfons mòbils.

Mentre un dels intrusos escorcollava el domicili, l’altre es va quedar vigilant la cuidadora, que es trobava a la seva habitació, i la va intentar agredir sexualment.

La investigació iniciada pels Mossos d'Esquadra va permetre identificar i detenir, el passat 14 de maig a Figueres, tres dels presumptes autors del robatori, entre ells l'autor de l’agressió sexual. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, dos dels quals tenen antecedents, van passar a disposició judicial el divendres 15 de maig al jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.