Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes en dos dies consecutius per cometre robatoris violents a Figueres

2024-02-20 10:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir els dies 16 i 17 de febrer, dos homes de 34 i 25 anys, com a presumptes autors de sengles delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer dels fets va tenir lloc el dia 16 de febrer en un comerç del carrer Sant Pau de Figueres on cap a les dues de la tarda, un home va entrar a la botiga i va sostreure la recaptació de la caixa registradora. En fugir va empentar el responsable del local i va trencar una vitrina amb un cop de puny.

Els agents amb la descripció facilitada van iniciar una recerca per tal de localitzar l’autor.

Cap a les tres de la tarda, una patrulla va ser requerida per tal d’anar a l’estació on hi havia un home alterat creant aldarulls. En arribar, els agents van identificar l’home i van veure que seria la mateixa persona que hauria comès el robatori violent una estona abans.

Per aquest motiu, els mossos van detenir l’home com a presumpte autor d’un robatori violent.

El segon fet van tenir lloc el dia 17 de febrer pels volts de les vuit del vespre quan un noi va voler agafar una bossa de mà d’un home al carrer Sant Vicenç.Com que no va aconseguir-ho, el lladre va treure un cúter i va ferir la víctima a la cara.

En aquell moment els mossos van obrir una investigació per tal d’esbrinar l’autor dels fets i finalment el van localitzar i detenir el passat 18 de febrer a Figueres mateix.

Els detinguts, que tenien antecedents policials, van passar els dies 18 i 19 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.