Els Mossos d’Esquadra denuncien un conductor de Sant Pere Pescador per falsificar el permís de conduir

2014-05-21 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, van denunciar penalment el passat 12 de maig un home de 36 anys, veí de Sant Pere Pescador i de nacionalitat guineana, com a presumpte autor d’un delicte de falsificació de document públic i un altre delicte contra la seguretat viària, per no haver obtingut mai el permís de conduir.

Els agents de trànsit del sector de Figueres estaven fent un control de documentació a la carretera C-31, al seu punt quilomètric 370.5, al terme municipal de Torroella de Fluvià, en aquest control van identificar el conductor d’un turisme. Aquest va presentar un permís de conduir que l’autoritzava a conduir turismes i autobusos, amb la seva fotografia.

Els mossos van tenir indicis raonables de l’autenticitat del document i el van trametre al Grup de Recerca i Documentació (GRD) de la comissaria de trànsit de Girona, que va obrir una investigació per tal de comprovar la veracitat d’aquest permís.

Després d’estudiar-lo i fer les gestions oportunes en aquests casos, els agents del GRD van determinar que el permís de conduir era fals. Per això, a l’home se li van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i un altre per falsificació de document públic.

L’home, que no té antecedents, va ser citat i properament i declararà, quan sigui requerit, davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.