Els Mossos desmantellen una partida il·legal de pòquer a Vilafant

2014-04-13 10:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa van denunciar deu persones, cinc d'elles a Vilafant, com a presumptes autores d’una infracció molt greu a la Llei de Joc 01/1991, per l’organització i pràctica de jocs  catalogats en recintes no autoritzats.

En conccret el dia 5 d’abril, a quarts de cinc de la tarda, agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa de Girona van localitzar en un centre de cultura i d’esbarjo de la població de Vilafant una partida de joc il·legal. Es tractava de cinc persones que estaven jugant amb una baralla de naips en una sala del local. En el moment de la intervenció, hi havia 725 euros sobre la taula en disposició de ser jugats al pòquer.

Els mossos van realitzar sis actes administratives, una per cada jugador i una altra per la partida de joc il·legal. També es van comissar les tres baralles de naips que hi havia a la sala i els diners jugats.

El mateix dia, a quarts de vuit del vespre, es va localitzar una altre partida de joc il·legal en un bar de la localitat de Salt (Gironès).

En el moment de la inspecció hi havia cinc persones jugant al pòquer amb una baralla anglesa. Els agents van aixecar sis actes administratives, una per cada jugador i una altre per la partida de joc il·legal i també es van intervenir els diners que hi havia sobre la taula en el moment de la inspecció. Es van comissar 379 euros, la baralla de naips i un tapet.

Fetes les comprovacions i davant les evidències, en ambdues partides es van realitzar les actes administratives corresponents per una infracció molt greu a la Llei de Joc 1/1991 reguladora del règim sancionador en matèria de joc.

Els mossos trametran les esmentades actes al Servei Territorial de Jocs i Espectacles de Girona per tal de donar-hi el tràmit corresponent.